IR Architect & Stabiliteitsingenieur

30 jaar ervaring maar nog steeds jong van ideeën.

De wijze waarop het project tot stand komt, is net zo belangrijk als het eindresultaat. Wij laten daarom onze creatieve eigenzinnigheid samensmelten met uw ideeën. We hebben projecten ontworpen in de regio Lier – Ranst – Nijlen – Kempen en kunnen uw project realiseren tot de uiterste punten in Zuid-West-Vlaanderen (Waregem, Kortrijk, Roeselare) en Vlaamse Ardennen (Ronse, Kluisbergen).

Nieuwbouw

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen? We hebben ervaring in het ontwerpen van betaalbare en energiezuinige woningen met een aangenaam comfort.

Renovatie

Is uw woning te klein of nood aan vernieuwing? Wilt u uw keuken uitbreiden of een extra badkamer? Dan is een verbouwing wellicht de oplossing.

Diverse projecten

Bouwen is een complex proces en vereist een goede aanpak. Tijdens het proces moeten voortdurend keuzes worden gemaakt die van invloed zijn op het eindresultaat. Met de juiste voorbereiding en deskundige begeleiding kunt u het uitlopen van planningen en budgetoverschrijdingen voorkomen. We stellen hiervoor de juiste strategie op. Uiteraard houden we de voortgang voortdurend in de gaten.

Appartementen

Met de nodige ervaring en kennis van het bouwen van appartementen ontwerpen we voor zowel particulieren als ook voor professionele bouwheren. We zien dit als een totaalconcept en regelen alles van bij het eerste ontwerp tot na de oplevering.

Heeft u een project in gedachten en wenst u een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons

Hoofdkantoor Nijlen

Hooidonkstraat 73, 2560 Nijlen
T: +32 (0)3 481 92 22
E: geert@geertvanhamme.be